De verhuur van Ravelijn is gestart!

Het is eindelijk zover! De verhuur van nieuwbouwproject Ravelijn is zojuist van start gegaan. Je kunt je vanaf vandaag officieel inschrijven voor één van de 51 prachtige huurappartementen in Diemen. Wie weet bewoon jij straks een twee, drie of vierkamerappartement. Of ga je misschien voor een friends-woning? De keuze is zeer divers! 

Belangrijke informatie over het project

Als je interesse hebt in een van de woningen en graag wilt verhuizen in het najaar van 2024, is het nu tijd om je in te schrijven. Wie weet bemachtig jij dan een van de woningen. Voor het inschrijftraject werken we grotendeels digitaal, maar uiteraard zijn er verhuurmakelaars om jou te ondersteunen.

Wij werken met de MyQii app voor het veilig verzenden van (persoons)gegevens. Gebruik de MyQii app voor een gemakkelijke en veilige inschrijving. Meer informatie hierover staat bij de downloads pagina. De eerste inschrijftermijn voor Ravelijn sluit op dinsdag 23 april 23.59 uur, waarna een loting zal plaatsvinden voor de (voorlopige) toewijzing van de 51 appartementen. 

Speciaal verhuurevent bij het kantoor van de makelaar

Mis het verhuurevent op donderdag 18 april niet, waar je persoonlijk kennis kunt maken met het verhuurteam en vragen kunt stellen over het project. Het event is op loopafstand van het project, dus na afloop kun je daar nog zelf even op je gemak langslopen om van buiten de sfeer te proeven. Log om je aan te melden in op je persoonlijke profiel en kies in het menu voor 'mijn evenementen'. 

Veelgestelde vragen staan nu ook op de website

Heb je nog vragen? Misschien zijn ze al een keer gesteld, neem dan ook gerust een kijkje op de FAQ pagina op de website of raadpleeg de handleiding voor de MyQii app. Voor persoonlijke hulp kun je ook op werkdagen contact opnemen met het team van Van de Steege Makelaars.

Succes met je inschrijving en hopelijk verwelkomen we je binnenkort als nieuwe bewoner van Ravelijn! Ravelijn, wonen in een dorp in de stad..